TOP
vacante pe mare greek holidays

Conditii de rezervare si plata

Conditii de rezervare si plata

Site-ul www.greekholidays.ro nu este un sistem de rezervari online in care dupa solicitarea rezervarii se primeste automat si confirmarea rezervarii. Solicitarea de oferta (pentru preturile de persoana) sau solicitarea de rezervare (pentru preturile pe camera) va fi preluata de un agent de turism Jeka care va contacta solicitantul pentru a primi reconfirmarea inainte de a procesa rezervarea.
Durata primirii confirmarii unei rezervari sau aflarii unor disponibilitati (locuri libere) poate fi de la cateva minute la cateva zile, in functie de destinatie, hotel, agentie partenera.
In maxim 3 zile de la primirea confirmarii rezervarii clientul trebuie sa achite un avans de 50% pentru serviciile rezervate si diferenta cu 1 luna (30 de zile) inainte de plecare (daca nu sunt alte conditii speciale de plata integrala sau alte termene la rezervarea respectiva). Daca acest avans nu este achitat rezervarea va fi anulata (fara nici o penalizare).
Procedura de rezervare:
a. Comanda ferma scrisa (prin e-mail sau prin formularul de rezervare de pe site-ul GreekHolidays.ro) din partea clientului
b. Rezervarea serviciilor de cazare de catre Greek Holidays prin partenerul extern
Modificarea rezervarii:
O modificare de rezervare presupune schimbarea unor date din rezervarea initiala deja confirmata de catre Greek Holidays:
– modificare de nume turisti, tip de camera, perioada sejur, nume hotel; aceste modificări pot fi făcute în afara periodelor de penalităţi din contract, sau conform termenelor din ofertele scrise pentru perioade cu evenimente speciale.
Pentru anumite rezervari cu oferte speciale (reduceri “early booking”), ce au conditii speciale de modificare a rezervarilor, aceste modificari presupun pierderea reducerilor respective.
Modificarile solicitate pot fi facute cu rezerva acceptarii acestora de catre hotel.
Modificarile la turoperatorii germani pot avea anumite taxe de modificare, care trebuie achitate de catre clienti.
Termene de plata:
– avans 50% in momentul rezervarii sau 100% pentru ofertele Non Refundable
– diferenta cu 1 luna inainte de plecare
* Exceptie fac conditiile speciale de plata pentru rezervarile “early booking” sau rezervarile pachet charter avion/autocar sau prin
turoperatori germani.

Rezervari cu 15 zile inainte de plecare

Pentru rezervarile cu 15 zile inainte de plecare trebuie achitate in avans serviciile de cazare solicitate (pentru rezervari prin Touroperatori Germani sau alte rezervari cu conditii speciale, se poate solicita plata anticipata cu 30 zile inainte de plecare).
Variantele posibile sunt urmatoarele:
Puteti veni la sediul agentiei pentru a achita in avans contravaloarea serviciilor solicitate sau puteti solicita o factura pro-forma pentru plata prin transfer bancar. Din momentul platii anticipate, la orice modificare sau anulare a serviciilor solicitate se aplica penalizare de 100%.
Confirmarea rezervarii poate fi primita in aceeasi zi sau in aproximativ 24 de ore. Daca se confirma hotelul solicitat, GREEK HOLIDAYS informeaza turistii in scris / telefonic.
Documentele necesare calatoriei (bon de comanda, contract prestari servicii turistice, factura fiscala si voucher) se transmit prin email, in varianta electronica sau pot fi ridicate de la sediul agentiei.
In eventualitatea in care rezervarea nu este confirmata, Jeka Turism va propune un alt hotel cu disponibilitati (locuri libere). Turistul poate accepta aceasta oferta, iar daca nu, GREEK HOLIDAYS va returna
imediat si in totalitate suma depusa in avans.

Modalitati de plata

Serviciile turistice pot fi achitate la sediul agentiei cash sau prin banca (depunere in cont FIRST BANK ROMANIA)
-comision zero sau transfer bancar), in euro sau in lei la cursul BNR+2% din ziua platii (coeficient de risc valutar).
Dupa achitarea avansului, GREEK HOLIDAYS va elibera “bon de comanda”, “contract prestari servicii turistice”.Dupa achitarea integrala, GREEK HOLIDAYS va elibera “factura fiscala” si “voucherele”, cu numele clientilor si serviciile rezervate(document necesar la receptia hotelului)
Plata in lei sau euro in contul GREEK HOLIDAYS:
Beneficiar: S.C. MERIDIANE TRAVEL&EVENTS SRL
Banca:FIRST BANK ROMANIA, BUCURESTI
Cont lei: RO65PIRB4206775366001000
Cont EURO: RO31PIRB4206775366002000

Conditii plata in numerar la sediul agentiei

Plata in numerar la sediul agentiei se poate face in limita sumei de 5 000 lei pentru persoane juridice si 10 000 lei pentru persoane fizice, conform Legii 70/09.05.2015.Se interzice incasarea fragmentata .Pentru contractele si facturile care depasesc plafoanele de incasare in numerar stabilite prin aceasta lege, se poate face o singura incasare in numerar pentru un contract sau o factura, restul platilor urmand a fi efectuate obligatoriu prin banca (depunere in cont, transfer bancar sau cu cardul la sediul agentiei POS). Nu sunt supuse acestor reglementari incasarile efectuate la sediul agentiei cu cardul (POS).

 

 

 

You don't have permission to register