TOP
Image Alt
Amazing

Corfu

Corfu

Așezată în nordul Mării Ionice, Corfu în Grecia este puternic influențată de venețieni, francezi și englezi și din acest motiv are un farmec cosmopolit, multicultural.
Corfu este una dintre cele mai frumoase și romantice insule din grupul de insule ionice. De la dealuri verzi luxuriante la conace nobile și de la plaje idilice din Corfu, la muzee interesante, această insulă are tot ce este necesar pentru a mulțumi orice tip de călător.
În ceea ce privește vizitarea obiectivelor turistice, este unul dintre cele mai bune lucruri de făcut în Corfu! Locurile de top de vizitat în Corfu sunt Palatul Achillion, fosta retragere a prințesei Sissi a Austriei, palatul Mon Repos, unde s-a născut Phillip, soțul reginei Elisabeta a II-a, iconica Panagia Vlacherna și insula Pontikonisi. Te vor face să te îndrăgostești și mai profund de Corfu!
Insula Corfu este renumită în special pentru un singur lucru: mâncare! Bazată pe carne, pește, paste și ierburi, gastronomia insulei îi va entuziasma pe cei care iubesc mâncarea bună. Restaurantele excelente din Corfu și tavernele tradiționale sunt cele mai bune locuri pentru a gusta delicatese locale!

Vacanta Corfu Grecia, Greek Holidays 1
Vacanta Corfu Grecia, Greek Holidays 2

Good to Know

Read the basic info and also some fun facts about Australia! Here you will find everything you should know about the ‘’Land of Plenty’’!

Country

Taiwan

Visa Requirements

Not Needed for EU Citizens.

Country

Taiwan

Languages spoken

English

Currency Used

Euro

Area (km2)

750.63 km2

Leave a Reply

Do you have some comments or questions for us? We’d love to hear from you! Don’t be shy! Feel free to drop us a message!

    You don't have permission to register