TOP
d
Amazing Tour

Skiathos

Skiathos

Skiathos este cea mai populară dintre insulele grecești din grupul Sporade, în Marea Egee. Oferind un frumos peisaj natural plin de pini și având peste 60 de plaje uimitoare. Skiathos este un paradis pentru iubitorii de natură!
Skiathos ar putea fi o insulă mică, dar atrage mii de vizitatori în fiecare vară! Deși este iubită în principal de tinerii vizitatori, datorită vieții de noapte. Skiathos, este, de asemenea, o destinație excelentă pentru familii.
Orașul Skiathos este cea mai mare și populară așezare a insulei! Litoralul său romantic este un pol de atracție pentru vizitatori, care stau la tavernele de pe litoral pentru a lua o masă tradițională delicioasă, înainte de a se pierde pe aleile înguste ale orașului.
Skiathos se află la nord-vestul Mării Egee, în inima arhipelagului Sporade. Cunoscută pentru plajele sale uimitoare, atmosfera naturală, aura cosmopolită și viața de noapte, această insulă idilică din Marea Egee bifează toate cutiile vacanțelor perfecte!
Odată ce vă îndepărtați de plaje și cluburi, veți descoperi latura culturală a Skiathos. Bourtzi, o fortăreață venețiană din orașul Skiathos, este o vizită obligatorie. Așezat pe o insulă verde plină de pini, Bourtzi oferă o vedere uluitoare la orașul Skiathos și marea mare Egee. Alte situri semnificative sunt, de asemenea, casa lui Alexandros Papadiamantis, renumitul autor grec, castelul medieval, precum și mănăstirile Evangelistria și Kounoupitsa.
În ceea ce privește iubitorii de natură, insula Skiathos, există o rețea de trasee de drumeție lungă de 197 km, care este modalitatea perfectă de a explora peisajul natural sălbatic al insulei în timpul vacanței dvs. în Skiathos!

Vacanta Insula Skiathos Grecia, Greek Holidays 1
Vacanta Insula Skiathos Grecia, Greek Holidays 2

Good to Know

Read the basic info and also some fun facts about Australia! Here you will find everything you should know about the ‘’Land of Plenty’’!

Country

Taiwan

Visa Requirements

Not Needed for EU Citizens.

Country

Taiwan

Languages spoken

English

Currency Used

Euro

Area (km2)

750.63 km2

Leave a Reply

Do you have some comments or questions for us? We’d love to hear from you! Don’t be shy! Feel free to drop us a message!

    You don't have permission to register