TOP
d
Amazing Tour

Halkidiki

Halkidiki

Halkidiki (sau Chalkidiki) este cea mai populară destinație de vacanță din nordul Greciei. Halkidiki este renumită de mult timp pentru stațiunile sale cosmopolite de pe litoral, peisajul natural frumos și plajele exotice. Halkidiki este o peninsulă, care este împărțită în trei peninsule mai mici, așa-numitele picioare.
Peninsula Halkidiki este împărțită în trei peninsule mai mici, Kassandra, Sithonia și Athos. Primul este cel mai aglomerat, al doilea este mai retras și popular pentru camping, în timp ce al treilea găzduiește o comunitate monahală apropiată, care poate fi accesată doar de bărbați cu permisiunea specială.
Dacă reușiți să vă îndepărtați de uimitoarele plaje din Halkidiki, ar trebui să faceți turism! O plimbare cu mașina în jurul Chalkidiki vă va duce la locuri impresionante, cum ar fi Peștera Petralona, turnuri bizantine, monumente antice și mănăstiri frumoase.
Halkidiki este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Grecia, așa că așteptați să găsiți o selecție excelentă de hoteluri Halkidiki, stațiuni de lux, restaurante, baruri și magazine pentru orice gust!
Indiferent dacă călătoriți cu familia sau prietenii, Halkidiki este una dintre destinațiile grecești pe care trebuie să le vizitați!

Vacanta Halkidiki Grecia, Greek Holidays
Vacanta Halkidiki Grecia, Greek Holidays

Good to Know

Read the basic info and also some fun facts about Australia! Here you will find everything you should know about the ‘’Land of Plenty’’!

Country

Taiwan

Visa Requirements

Not Needed for EU Citizens.

Country

Taiwan

Languages spoken

English

Currency Used

Euro

Area (km2)

750.63 km2

Leave a Reply

Do you have some comments or questions for us? We’d love to hear from you! Don’t be shy! Feel free to drop us a message!

    You don't have permission to register