TOP
vacante pe mare greek holidays
Amazing

Insula Ikaria

Vacanta Ikaria Grecia, Greek Holdays 1
Vacanta Ikaria Grecia, Greek Holdays 2

Situată în Marea Egee de Est, Ikaria este una dintre insulele grecești celebre la nivel mondial, în principal datorită longevității locuitorilor săi și a dietei Ikariene.
Odată ce ai pus piciorul în Ikaria, te vei simți ca într-o lume departe de continent! Este locul perfect pentru reîncărcare, departe de rutina agitată de zi cu zi. Pe această insulă, timpul pare să încetinească și nimeni nu ia viața prea în serios. Destul de sigur, atmosfera relaxată a insulei este unul dintre principalele motive pentru care Ikaria este atât de populară. Dar nu singurul!
Frumusețea sa naturală este de asemenea remarcabilă, deoarece frumusețea sălbatică a insulei Ikaria este uluitoare. Munții stâncoși, cheile dramatice, traseele de drumeții, plajele fascinante și satele rurale stabilesc scena unei destinații de vacanță de vis, în special pentru iubitorii de natură!
Insula Ikaria este probabil cea mai alternativă destinație din Marea Egeea de Est. Uitați de barurile pline de farmec, stațiunile super luxoase și oamenii pretențioși. Ikaria nu are nicio legătură cu acestea!
Deci, ce să ne așteptăm de la insula Ikaria?
Oameni autentici, relaxați, sărbători tradiționale epice, taverne excelente, peisaje naturale sălbatice, plaje idilice, vin din abundență locală și frumoase hoteluri pe litoral. Atmosfera acestei insule este atât de seducătoare, încât vei intra în starea de spirit imediat!
Insula Ikaria este deosebit de renumită pentru un singur lucru: longevitatea insulelor! Locuitorii din Ikaria trăiesc mai mulți ani datorită dietei nutritive Ikariene, mersului pe jos, vieții de zi cu zi fără stres și optimismului! Puteți degusta toate aceste calități, alături de excelentul vin local, la sărbătorile obișnuite tradiționale ale satului care se organizează în fiecare vară în Ikaria.
În ceea ce privește plajele din Ikaria, acestea se laudă cu cele mai frumoase peisaje naturale sălbatice! Vizitați plajele Seychelles Ikaria, plajele Mesakti, Nas și Livadi pentru a vă trăi cea mai bună viață pe plajă! Pentru cei care doresc să-și combine ziua de plajă cu explorarea insulelor, cel mai bun pariu al lor este trekking-ul prin defileul Halari, care duce la frumoasa plajă Nas, unul dintre cele mai bune locuri pentru a te minuna de apusul soarelui din Marea Egee!
Odată ce (sau dacă) reușiți să vă îndepărtați de plajele frumoase, mergeți la micile pietre prețioase ale insulei: satele pitorești, vizitați Armenistis Ikaria, Manganitis și Karkinagri pentru a vă cufunda în cultura insulei. Satele Ikariene sunt cele mai bune locuri pentru a observa direct viața de zi cu zi a insulelor, pentru a afla secretele lor de longevitate, pentru a gusta vinul excelent local și pentru a savura delicatese de casă!

Leave a Reply

Do you have some comments or questions for us? We’d love to hear from you! Don’t be shy! Feel free to drop us a message!

    You don't have permission to register