TOP
vacante pe mare greek holidays
Amazing

Insula Simi

Insula Simi

Insula Symi Grecia este una dintre bijuteriile lanțului insular Dodecanez! Se remarcă din celelalte insule grecești pentru arhitectura sa frumoasă, casele colorate și atmosfera relaxată. Portul Symi pare să fi ieșit dintr-o pictură! Primul lucru care vă atrage atenția când vă apropiați de Symi cu feribotul sunt conacele colorate din jurul portului. Portul este considerat centrul insulei. La câțiva pași de acesta, există multe sate mici și plaje de descoperit. Dacă reușiți să vă îndepărtați de portul cu totul romantic, ar trebui să vizitați frumoasele plaje Symi. Ar putea fi mici, dar sunt curate și au ape cristaline fascinante. Unele dintre ele sunt organizate, dar restul sunt retrase, astfel ideale pentru cei care vor să se relaxeze departe de agitație și forfotă!
Symi Grecia este una dintre cele mai pitorești și fermecătoare insule ale lanțului insular Dodecanez. Cel mai impresionant loc de pe insulă este portul Symi. Dealul de deasupra portului este plin de conace ca niște creioane, care emit un farmec asemănător unui basm. Ca să nu mai vorbim că orice colț al orașului are o vedere magnifică la Marea Egee. Atmosfera unică a portului vă va vrăji!

greek holidays simi
greek holidays simi 2

Leave a Reply

Do you have some comments or questions for us? We’d love to hear from you! Don’t be shy! Feel free to drop us a message!

    You don't have permission to register