TOP
vacante pe mare greek holidays
Amazing

Milos

Vacanta Insula Milos Greek Holidays
Vacanta Insula Milos Greek Holidays 3

Milos este una dintre insulele vulcanice grecești, așezată în partea de sud a complexului insulei Ciclade. Datorită originii sale vulcanice, Milos se mândrește cu un peisaj magnific colorat și o coastă care numără peste 40 de plaje exotice.
Fiind relativ aproape de faimoasele insule Ciclade, cum ar fi Santorini, Mykonos, Paros și Naxos, Milos este un paradis pe pământ!
În centrul atenției: Milos este una dintre cele mai exotice și relaxate insule grecești din Grecia! Așezat în inima Mării Egee, cu vedere la arhipelagul Cicladelor, Milos i-a fermecat pe mulți cu farmecul său nepretențios!
Remarcându-se prin ambianța sa maiestuoasă, istoria bogată, satele pitorești de pescari, mâncarea uimitoare și golfurile indigo, insula Milos din Grecia este o bijuterie cicladică atemporală care vă va fura respirația cu frumusețea sa încântătoare. Varietatea peisajelor din Milos este ireală – nu veți vedea nimic de două ori, există întotdeauna ceva nou de descoperit. Fiind acasă la statuia Venus din Milo, care a fost descoperită pe insulă și uimitoarea plajă Sarakiniko, frumusețea lui Milos se exprimă în multe feluri!
Această insulă ispititoare este deosebit de renumită pentru statuia Venus de Milo (Venus de Milos), care a fost descoperită în Milos în 1820. Uimitoarea statuie este acum expusă în Muzeul Luvru din Paris, unde mii de vizitatori stau uimiți în fața frumuseţii sale!
Plajele din Milos sunt iconice și mai ales superba plajă Sarakiniko. Această plajă se mândrește cu un peisaj lunar, format din formațiuni de roci albe strălucitoare vulcanice și ape cristaline turcoaz. Fie ați ales să explorați peșterile sale marine, săriți de pe stânci sau să dormiți sub soare pe un prosop de plajă, vă veți aminti atmosfera încântătoare a acestei plaje pentru totdeauna. Kleftiko este un alt obiectiv turistic extrem de popular din Milos. Oferind formațiuni stâncoase falnice și ape de smarald, acest fost refugiu de pirați este acum marca impunătoare a insulei! În afară de Sarakiniko și Kleftiko, Milos are peste 40 de plaje exotice frumoase care merită vizitate.
Pietrele ascunse din Milos sunt satele sale colorate de pescari! În aceste sate pitorești, veți găsi căsuțe văruite în alb cu obloane colorate și garaje pentru bărci, unde pescarii își parchează bărcile colorate. Treceți peste satele Klima și Firopotamos și prefaceți-vă pentru o vreme că ați călătorit înapoi în timp!
Milos Grecia întâmpină pe toată lumea, dar este deosebit de populară pentru cupluri, care găsesc în peisajul natural senin din Milos cadrul perfect pentru vacanțele lor romantice. Într-adevăr, numeroasele peșteri, catacombele misterioase și plajele de smarald din Milos stoarce suficient farmec pentru a vrăji orice călător.

Leave a Reply

Do you have some comments or questions for us? We’d love to hear from you! Don’t be shy! Feel free to drop us a message!

    You don't have permission to register