TOP
vacante pe mare greek holidays
Amazing

Mykonos

Vacanta Mykonos Grecia
greek holidays mykonos

Fiind aproape de faimoasele insule Ciclade, cum ar fi Paros, Naxos și Santorini, Mykonos este o destinație de top în Grecia, unde se întâmplă toată distracția!
Faimos pentru arhitectura sa minimală cicladică, Mykonos este plin de case tradiționale văruite în alb și biserici cu cupole albastre. Marca comercială a insulei este, însă, frumoasele mori de vânt tradiționale din fața Micii Veneții, unde vă puteți bucura și de apusul magic și de a surprinde lumina colorată care spală Chora (orașul principal) al insulei. Fericire pură!
Chora, principalul oraș din Mykonos, este locul unde bate inima insulei! Restaurantele premiate, buticurile designerilor, barurile elegante și cluburile de top garantează o experiență de neuitat în Grecia!
Plajele din Mykonos sunt pur și simplu unice! Cu ape de smarald, azuriu sau albastru intens, cu pietriș sau nisip, insula are plaje epice pentru toate gusturile! Pentru a numi câteva, Super Paradise, Paradise, Platis Gialos și Lia sunt unele dintre cele mai bune plaje din Mykonos. Cea mai bună parte? Vă puteți bucura de o mulțime de activități sportive acvatice, cum ar fi windsurfing și kitesurfing.

Leave a Reply

Do you have some comments or questions for us? We’d love to hear from you! Don’t be shy! Feel free to drop us a message!

    You don't have permission to register