TOP
naxos-portara_greek holidays2
Amazing

Naxos

Naxos

Naxos este cea mai mare dintre insulele Ciclade și, cu siguranță, una dintre cele mai frumoase insule grecești! Se afla in apropiere de faimoasele insule Santorini, Paros și Mykonos, dar Naxos este relativ necunoscut, dar Naxos este un paradis pe pământ. Ești gata să il descoperi? În ciuda faptului că este relativ subevaluat, în comparație cu insulele grecești vecine, Naxos este una dintre cele mai interesante destinații din Grecia! Trecutul său glorios și influențele puternice ale venețienilor și francilor sunt responsabili pentru abundența siturilor antice. Naxos respira istorie! Naxos Grecia se află în centrul grupului de insule Ciclade, în inima Mării Egee. Este cea mai mare și cea mai verde insulă din Ciclade, cu un peisaj natural magnific! Istoria bogată a insulei se reflectă în numeroasele situri arheologice care o înfrumusețează. Cea mai emblematica dintre ele - și marca cea mai cunoscuta a lui Naxos - este Portara, poarta rămasă a unui templu antic dedicat zeului grec Apollo.
Naxos Chora, principalul oraș din Naxos, este un amestec minunat de arhitectură venețiană și tradițională cicladică. Deasupra caselor cicladice văruite din Chora se află impunătorul castel venețian, care străpunge un farmec medieval! De ce să vizitați Naxos?
Naxos este o insulă foarte bună de vizitat și iată o serie de motive bune pentru a o vizita, și anume: plaje interminabile exotice, gastronomie uimitoare, munți frumoși, sate tradiționale. Vizitați Naxos pentru plajele sale exotice
Agia Anna, Agios Prokopios, Mikri Vigla, Plaka, Alyko, Panermos. Naxos are o coastă imensă, cu diferite tipuri de plaje. Există plaje organizate cu șezlonguri și mici plaje izolate neorganizate. Există locuri pentru windsurfing și plaje calme și ușoare pentru familie. Naxos oferă o varietate de tipuri de plaje pentru fiecare gust. Singurul lucru care rămâne în comun între ei este nisipul alb pur și apele albastre cristaline. Vizitați Naxos pentru o gastronomie uimitoare
Produsele Naxian sunt renumite pentru calitatea și aromele lor ridicate. Naxos este o insulă foarte fertilă, astfel produce unele dintre cele mai delicioase produse grecești. Brânzeturile locale, mierea, uleiul de măsline și lichiorul Kitron sunt doar câteva. În plus, rețetele tradiționale sunt rafinate! Fiți pregătiți când vizitați Naxos: o cină la o tavernă locală se poate transforma într-o experiență gastronomică pe care nu o veți uita niciodată! Vizitați Naxos pentru satele sale tradiționale
Chora, Halki, Apiranthos, Filoti, Potamia sunt doar câteva dintre satele din Naxos care au reușit să-și păstreze puternicul caracter tradițional și arhitectura cicladică. Plimbându-vă pe aleile văruite ale Chorei sau beți-vă cafeaua la „kafeneio” din Halki vă va face cu siguranță să vă simțiți ca un localnic.
Agia Anna, Agios Prokopios, Mikri Vigla, Plaka, Alyko, Panermos. Naxos are o coastă imensă, cu diferite tipuri de plaje. Există plaje organizate cu șezlonguri și mici plaje izolate neorganizate. Există locuri pentru windsurfing și plaje calme și ușoare pentru familie. Naxos oferă o varietate de tipuri de plaje pentru fiecare gust.
Vizitați Naxos pentru că este întotdeauna soare
Vremea este caldă și însorită din mai până în octombrie, iar iarna este destul de blândă.

greek holidays-NAXOS portara
greek holidays-naxos

Leave a Reply

Do you have some comments or questions for us? We’d love to hear from you! Don’t be shy! Feel free to drop us a message!

    You don't have permission to register