Vacanta in Grecia - Greek Holidays
Vacanta in Grecia
Vacanta in Grecia - Greek Holidays

Vacanta in Grecia – Greek Holidays . Your holiday in Greece with the experts in tourism.

Follow Me
TOP
paros-greek holidays
Amazing

Paros

Paros

Paros are ceva pentru toată lumea! Ești gata să o descoperi? Paros Grecia este una dintre cele mai populare insule grecești! Oferind un peisaj natural frumos și 120 km de coastă, are plaje nesfârșite cu nisip auriu Aflați totul despre vacanța dvs. în Paros, Grecia. Paros se află în inima Mării Egee și aparține Cicladelor, cel mai popular grup de insule grecești. Este ușor accesibil din Atena. Fiind aproape de faimoasele insule Ciclade, cum ar fi Mykonos, Santorini și Naxos, Paros Grecia oferă șansa perfectă pentru saltul pe insulă folosind o plimbare cu feribotul! Descoperiți cele mai bune lucruri de făcut, excursii și activități interesante, plaje fantastice, hoteluri de top și restaurante, precum și o selecție largă de fotografii uluitoare!

paros-greek holidays 1
paros-greek holidays 2

Paros este o insulă a grupului insular Cyclades. Combinând elementele moderne cu cele tradiționale în cel mai unic mod, Paros este un amestec de arhitectură tradițională cicladică, viață de noapte vie, plaje magice din Paros, sate rurale încântătoare și monumente istorice. Fie că sunteți după o vacanță relaxantă, fie că sunteți mai mult un căutător de emoții, insula Paros Grecia vă va oferi exact ceea ce doriți!

CUM SE AJUNGE IN PAROS?
In Paros se poate ajunge cu avionul sau cu feribotul. Din Bucuresti, eu am zburat cu escala in Atena (compania Aegean pana in capitala Greciei, apoi Sky Express). Din Atena pana in Paros faci aproximativ 30 de minute, cu Olympic Air sau Sky Express. Cu feribotul, poti ajunge in Paros din porturile Pireu, Rafina, Lavrio, sau din alte insule din Arhipelagul Cicladelor. Drumul dureaza, in functie de vas, intre 3 si 5 ore

Principalele orase din Paros sunt Naousa si Parikia, primul aflat in nordul insulei, al doilea in vest. Mai exista un orasel superb, Lefkes, in inima insulei, fosta capitala a insulei Paros, o asezare cocheta, cu stradute inguste, flori peste tot, terase si pravalii cu suveniruri.

BEST OF PAROS
Descoperă cele mai bune lucruri de făcut în Paros! De la vizitarea obiectivelor turistice la activități și de la excursii, la restaurante, vă oferim cele mai bune recomandări pentru experiența de vacanță Paros!

Cele două sate principale din Paros,Grecia (și, de asemenea, unde bate inima vieții de noapte a insulei) sunt Parikia și Naoussa. Plin de taverne tradiționale, restaurante de lux și baruri sofisticate, Parikia și Naoussa se revarsă cu mulțimi de tineri în fiecare seară. Totuși, dacă locurile aglomerate și muzica tare nu sunt preferatele tale, poți rătăci în satele tradiționale liniștite Lefkes și Marpissa. Veți fi plăcut surprinși de diferitele fețe ale lui Paros!

Plaje in Paros

În realitate, această insulă este renumită în special pentru un singur lucru: plajele sale! Imense, nisipoase, cu ape cristaline și multe facilități, plajele Paros sunt uimitoare! Santa Maria, Golden Beach Paros, Punta și Kolymbithres sunt unele dintre cele mai faimoase plaje din Paros. Cu toate acestea, există și multe plaje retrase, pentru cei care caută intimitate!

Leave a Reply

Ai câteva comentarii sau întrebări pentru noi? Ne-am bucura sa primim vesti de la tine! Nu fi timid! Trimite un mesaj pentru vacanta ta!


    You don't have permission to register