TOP
d
Amazing Tour

Atena

Atena

Atena, capitala glorioasă a Greciei, este un monument în sine!
Este nevoie de o plimbare în centrul orașului pentru a vă scufunda în istoria Atenei! Descoperiți cele mai bune lucruri de făcut în Atena, plaje fantastice, hoteluri de top și restaurante, precum și o selecție largă de fotografii uluitoare!
Situată în centrul țării, Atena este capitala Greciei, dar și un centru de transport pentru insulele grecești și destinațiile de top din Grecia continentală. Majoritatea feriboturilor grecești pleacă din porturile din Atena.
Renumită în toată lumea ca locul de naștere al democrației și al jocurilor olimpice, printre altele, Atena este considerată capitala istorică a Europei!
Datorită istoriei sale îndelungate și a culturii sale bogate, vizitarea obiectivelor turistice este unul dintre cele mai bune lucruri de făcut în Atena! Acropola din Atena, Teatrul Herodes Atticus, templul lui Poseidon, Parlamentul elen și Trilogia neoclasică sunt printre cele mai bune atracții din Atena. În ceea ce privește muzeele, capitala Greciei are multe, precum Muzeul Noua Acropole, Muzeul Arheologic și Muzeul Benaki.
Cu toate acestea, cu excepția monumentelor și muzeelor arheologice, istoria Atenei se reflectă în peisajul său urban. Clădirile neoclasice, piețele mari, statuile și aleile pitorești creează o atmosferă magică din care vrei doar să faci parte!
Cel mai bun mod de a explora Atena Grecia este prin rătăcirea străzilor sale frumoase. Vizitați Piața Syntagma, strada Ermou, Keramikos, Grădina Națională, cartierul Plaka, Thissio, dealul Lykavittos, piața Monastiraki și stadionul Panathenaic.
Dar Atena, nu se referă la trecut. În centrul multicultural al orașului, vechile coexistă în armonie cu cele moderne. O selecție excelentă de buticuri de modă, restaurante sofisticate, baruri cool și taverne tradiționale creează o atmosferă seducătoare! Atena este un oraș plin de arome, oameni interesanți, culori și surprize.
Nu ratați șansa de a experimenta viața de noapte și scena culinară înfloritoare a Atenei la restaurantele excelente și la barurile grozave din Atena!

Good to Know

Read the basic info and also some fun facts about Australia! Here you will find everything you should know about the ‘’Land of Plenty’’!

Country

Taiwan

Visa Requirements

Not Needed for EU Citizens.

Country

Taiwan

Languages spoken

English

Currency Used

Euro

Area (km2)

750.63 km2

Municipalities

Leave a Reply

Do you have some comments or questions for us? We’d love to hear from you! Don’t be shy! Feel free to drop us a message!

    You don't have permission to register