TOP
Image Alt
Amazing

Santorini

Santorini

Una dintre cele mai populare destinații de vacanță din întreaga lume și cea mai vizitată dintre toate insulele grecești, Santorini (sau Thera / Thira), este unul dintre cele mai magice locuri pe care le-ați văzut vreodată! Ușor accesibil cu feribotul din Atena și Mykonos și poate fi combinat pentru o insulă-salt cu insule precum Mykonos, Creta, Paros, Naxos și multe altele.
Santorini este cea mai populară destinație grecească și o insulă renumită la nivel mondial!
Odată ce ai pus piciorul în Santorini, vei avea chef să intri într-o lume cu totul nouă. O lume în care toate nuanțele de roșu creează apusuri de soare ireale, caldera din Santorini oferă cele mai dramatice priveliști ale mării pe care le-ați văzut vreodată și stânci enorme sunt presărate cu case de vis albite ale cicladelor!
Nimic nu te va pregăti pentru frumusețea cu care te vei confrunta în Santorini. Este o insulă greacă unică!
Priveliștea captivantă a apusului în Oia Santorini, arhitectura cicladică minimă, hotelurile luxoase din Santorini Grecia, restaurantele delicioase, peisajul stâncos dramatic și vulcanul Santorini sunt doar câteva dintre motivele pentru care vă veți îndrăgosti de această insulă unică!
Situat în partea de sud a Mării Egee, Santorini, în Grecia, face parte din complexul insulelor Ciclade. Insula a fost creată după o uriașă erupție a unui vulcan, care a avut loc în secolul al XVII-lea î.Hr., care a modelat calderea uluitoare

Santorini Island, Greece.
Santorini Island, Greece.

.

Good to Know

Read the basic info and also some fun facts about Australia! Here you will find everything you should know about the ‘’Land of Plenty’’!

Country

Greece

Visa Requirements

Not Needed for EU Citizens.

Country

Taiwan

Languages spoken

English

Currency Used

Euro

Area (km2)

750.63 km2

Leave a Reply

Do you have some comments or questions for us? We’d love to hear from you! Don’t be shy! Feel free to drop us a message!

    You don't have permission to register