TOP
d
Amazing Tour

Thassos

Thassos

Thassos este una dintre acele insule grecești care se mândrește cu un cadru natural incredibil. Insula Thassos este cea mai nordică insulă a Mării Egee și se află foarte aproape de coastele continentului Grec. Thassos este o destinație excelentă pentru vacanțe de familie și vacanțe relaxante.
Destinațiile din Thassos sunt plajele și satele sale muntoase. Satele pitorești ale insulei se mândresc cu o arhitectură tradițională, deoarece sunt pline de case din piatră, străzi înguste pavate și acoperișuri cu gresie.
Thassos face, de asemenea, o destinație excelentă pentru drumeții, deoarece multe căi de drumeție traversează insula, ducând la locuri abandonate, castele și peșteri. Drumețiile sunt, de asemenea, ocazia perfectă pentru vizitarea obiectivelor turistice! Câteva locuri frumoase de vizitat în timpul explorării dvs. sunt Agora Antică și Mănăstirea Arhanghelului Mihail.
Înconjurate de verdeață luxuriantă și cu ape cristaline, plajele din Thassos se mândresc cu un peisaj natural unic. Unele dintre ele sunt organizate cu umbrele, șezlonguri și facilități pentru sporturi nautice, în timp ce altele sunt neatinse și private. Paradisul, Makriammos, Golden Beach Thassos, Alyki, Metalia și Livadi sunt unele dintre cele mai bune plaje din Thassos! Scufundați-vă în apele cristaline ale acestor plaje, lăsați-vă sub soare și apoi gustați delicatese locale la tavernele de pe litoral. Vă puteți imagina o zi mai perfectă la plajă?
Pe lângă plajele sale superbe, insula Thassos este renumită și pentru traseele sale de drumeții. Multe căi de drumeții traversează insula și duc la sate tradiționale de deal, chei impresionante și peșteri misterioase.

Vacanta Insula Thassos Grecia, Greek Holidays 1
Vacanta Insula Thassos Grecia, Greek Holidays 2

Good to Know

Read the basic info and also some fun facts about Australia! Here you will find everything you should know about the ‘’Land of Plenty’’!

Country

Taiwan

Visa Requirements

Not Needed for EU Citizens.

Country

Taiwan

Languages spoken

English

Currency Used

Euro

Area (km2)

750.63 km2

Leave a Reply

Do you have some comments or questions for us? We’d love to hear from you! Don’t be shy! Feel free to drop us a message!

    You don't have permission to register