TOP
d
Amazing Tour

Zakynthos

Zakynthos

Insula Zakynthos este una dintre cele mai populare insule grecești! Peisajele uluitoare, plajele exotice cu nisip fin, apele turcoaz și viața de noapte sunt principalele motive pentru care această insulă este extrem de populară. Dar, există mai mult decât atât!
Zakynthos este una dintre cele mai exotice insule grecești. Așezat în inima fascinantă a marii Ionice, se mândrește cu un peisaj natural minunat și plaje magice.
Explorând Zakynthos, veți descoperi sate pitorești pe deal, mănăstiri tradiționale și peisaje naturale de vis.
Marca comercială a Zante, așa cum insula este cunoscută în italiană, este plaja pitorească Navagio (Naufragiu). Multe poze și cărți poștale au încercat să-i surprindă frumusețea, dar realitatea este mult mai bună! Accesibilă doar cu barca, plaja Navagio are ape turcoaz magice, nisip alb și este susținută de stânci falnice dramatice. În timp ce priveliștea de sus este pur și simplu uluitoare, ar trebui să experimentați și o baie în apa limpede și atrăgătoare. În afară de plaja Shipwreck, totuși, există multe plaje minunate din Zakynthos pe care ar trebui să le vizitați, cum ar fi Laganas Zante, plaja Gerakas, plaja Vasilikos și plaja Spiantza. Unele dintre aceste plaje sunt locul unde broaștele de mare Caretta-caretta pe cale de dispariție își depun ouăle în fiecare primăvară și vară. S-ar putea să ai norocul să-i vezi ieșind din mare pentru a-și ascunde ouăle sub nisip, dar nu ar trebui să le deranjezi în niciun caz!
După ce ați explorat golfurile de smarald ale insulei, faceți o pauză pentru a vizita orașul Zakynthos, capitala Zakynthos. Puternic influențat de venețieni, care numiseră și insula „Fiore di Levante” (floarea din est), orașul Zakynthos are multe pietre ascunse de explorat! Piața San Marco, Castelul venețian, Piața Solomos și Muzeul post-bizantin din Zante sunt unele dintre cele mai bune locuri de vizitat din orașul Zakynthos.
În ceea ce privește lucrurile de făcut în Zakynthos, nu veți rămâne niciodată fără opțiuni! Petreceri, scufundări, tururi Zante și sporturi nautice vă vor distra în timpul vacanțelor dvs. din Zakynthos!

Vacanta Insula Zakynthos Grecia, Greek Holidays 1
Vacanta Insula Zakynthos Grecia, Greek Holidays 2

Good to Know

Read the basic info and also some fun facts about Australia! Here you will find everything you should know about the ‘’Land of Plenty’’!

Country

Taiwan

Visa Requirements

Not Needed for EU Citizens.

Country

Taiwan

Languages spoken

English

Currency Used

Euro

Area (km2)

750.63 km2

Leave a Reply

Do you have some comments or questions for us? We’d love to hear from you! Don’t be shy! Feel free to drop us a message!

    You don't have permission to register