Vacanta in Grecia - Greek Holidays
Vacanta in Grecia
Vacanta in Grecia - Greek Holidays

Vacanta in Grecia – Greek Holidays . Your holiday in Greece with the experts in tourism.

Follow Me
TOP
vacante pe mare greek holidays
Amazing

Naoussa

Naoussa

€17 / per person
(4 Reviews)

Naoussa este considerat unul dintre cele mai frumoase sate din Ciclade și, în ciuda dezvoltării turismului, acest sat minunat a reușit să-și păstreze autenticitatea, caracterul tradițional și farmecul, cu căsuțele sale văruite și înflorite și micile sale biserici văruite și capele, înconjurate de străzi înguste, pavate cu piatră, asemănătoare unui labirint.
Minunatul sat Naoussa este construit în mod amfiteatric în jurul unui mic port pitoresc, unde pot fi văzute încă mici bărci de pescuit colorate, numite caiques, și rămășițele unui castel venețian, creând o atmosferă unică și încântătoare.

Micile taverne și ouzeri se îmbarcă în port, oferind o atmosferă prietenoasă și tradițională. Piața principală oferă multe de care veți avea nevoie în ceea ce privește autobuzele, retragerea numerarului și există un stand de informații în colțul pieței. Deși Naoussa este mult mai liniștită decât Parikia, oferă mai multe baruri animate și cluburi de noapte, deschise până în zori.

Naoussa, Paros este, de asemenea, renumită pentru numeroasele sale plaje frumoase de aur, umplând golful natural, cum ar fi plaja Kolymbithres, Agios Ioannis, Agioi Anargyroi, Monastiri și multe altele. De la cele mai sălbatice și mai izolate plaje până la cele complet organizate, acele plaje sunt ideale pentru toată lumea, acoperind toate gusturile și nevoile. La toate se poate ajunge pe poteci, drumuri asfaltate sau prin caicuri (mici bărci de pescuit) din port.

 • Destination
 • Dress Code
  Casual, comfortable and light

Reviews Scores and Score Breakdown

Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies

8.3
Superb
Rating 0
Comfort 0
Food 0
Hospitality 0
Hygiene 0
Reception 0
 • Carl Moore

  Fa etor eviuas lwqedit tas, vut et nihc egam yubulas. Ei euvy

  Rating Comfort Food Hospitality Hygiene Reception
  10/10/2018 at 9:06 am

Post a Comment

Subscribe Now and Quench Your Wanderlust!

You don't have permission to register