TOP
vacante pe mare greek holidays

Vile de inchiriat in Grecia

Vile de inchiriat in Grecia. 

Greek Holidays va ofera vile de inchiriat în toata Grecia pentru vacanta cu familia sau prietenii. Vilele oferite se afla in locatii superbe cu super sea view, unde puteti sa explorați plajele și satele tradiționale grecești sau pur și simplu sa va relaxați lângă piscina privată. Toate vilele noastre din Grecia au fost selectate personal pentru calitatea lor și pentru serviciile pe care le oferă.

Pentru a primi mai multe informatii si a face o pre rezervare pe lista de asteptare, va rugam sa completati formularul de mai jos 

Vacanțe în insulele grecești

Grecia este cotată ca fiind una dintre cele mai bune 10 destinații de vacanță cu vile din lume, cu diferite insule pentru toate gusturile. Alegeți insula grecească care se potrivește gustului dumneavoastră de vacanță:

Corfu
Insula de smarald; acoperită cu peste 2 milioane de măslini. Cătunele mici, satele de pescari și priveliștile frumoase fac din Corfu o alegere populară pentru vacanțele în vile.

Orașul Corfu, cu arhitectura sa venețiană, reprezintă un patrimoniu cultural și artistic care poate fi simțit peste tot. Nu doar în cafenelele, tavernele și bistrourile la modă, ci și în arta și muzica pentru care Corfu este renumit.

Creta
A 88-a insulă ca mărime din lume, Creta este o țară diversă și vibrantă, plină de ruine antice, orașe pline de viață și plaje de nisip care îți taie respirația.

Coasta de nord a insulei este cea mai populată zonă și cea mai cunoscută de turiști. Heraklion (sau Iraklion) este capitala insulei și principalul punct de intrare. Rethymnon și Hania, la vest, sunt mult mai liniștite și păstrează o influență venețiană distinctă.

Coasta sudică este străbătută de defileuri și presărată cu sate și golfuri izolate. Este, de asemenea, punctul de plecare pentru insulele izolate din sudul Cretei.

Kefalonia
Cu un peisaj natural care îți taie respirația, cu plaje exotice, păduri de pini care se revarsă de pe versanții munților până la mare și peșteri spectaculoase, Kefalonia este o destinație de vacanță populară, cu mâncare excelentă, natură și broaște țestoase țestoase (ouăle eclozează în luna august).

Kefalonia oferă multe atracții, de la peisajul natural și plajele și terminând cu marile creații ale celor care au trecut prin Kefalonia de-a lungul secolelor. Fiscardo este probabil unul dintre cele mai frumoase porturi din întreaga Grecie!

Rhodes
Cunoscută mai ales sub numele de “insula cavalerilor” și cu o istorie vastă, împreună cu clădirile și obiectivele sale istorice. Atmosfera din “Orașul Vechi” din Rodos este ca în epoca medievală; tavernele și barurile sunt un refugiu binevenit de la soarele fierbinte! Insula Rodos, oferă plaje, viață de noapte, dacă este nevoie, sau sate liniștite și adormite.

Paxos/Naxos
Fiind cea mai mică dintre insulele ionice locuite, Paxos, adesea denumită Paxoi sau Paxi, oferă vizitatorilor o bucată rară și autentică din stilul de viață grecesc liniștit, liniștit și tradițional.

În realitate, Paxos este o insulă liniștită, cu plantații de măslini, ape cristaline și mici sate de pescari. Tavernele de pe malul apei și barurile somnoroase care oferă Ouzo local completează relaxarea.

Cu un singur hotel pe insulă (The Paxos Club), vilele sunt principala opțiune de închiriere, cu câteva apartamente și studiouri în cele 3 sate principale (Gaios, Loggos și Lakka).

Lefkada
Lefkada este renumită pentru plajele sale naturale de nisip!  Se găsesc multe golfuri frumoase și neatinse și merită să ieșiți în afara drumului și să vizitați unele dintre vechile sate tradiționale din munți. Mai aproape de plajă veți găsi taverne excelente și ieftine de care să vă bucurați.

Halkidiki
Halkidiki se afla in nordul Greciei, in Macedonia , si este compusa din 3 brate – Kassandra, Sithonia si Muntele Athos.Cea mai frumoasa zona din nordul Greciei, aceasta peninsula si-a pastrat dintotdeauna acelasi farmec. Padurile, plajele cu nisipul fin, golfuletele ascunse, orasele istorice si satucurile pitoresti fac deliciul turistilor.
Peninsula este compusa din trei fisii de pamant ce intra in marea Egee: Kassandra, Sithonia si Muntele Athos

Skopelos
Insula Skopelos este un loc uimitor pentru vacanța de vară și face parte din istoria și patrimoniul cultural bogat al Greciei. 

Alonissos
Alonissos face parte din Insulele Sporade din Grecia. 

Zakynthos
Locul unde se află plaja Navagio (Naufragiul), celebră în întreaga lume și glorificată de nenumărate ghiduri de călătorie, insula Zakynthos este una dintre cele mai populare insule grecești.  Dar, există mai mult decât atât. Vile de inchiriat in Grecia

You don't have permission to register